Over mij

Mijn naam is Shanti Meekma-Wever en ik woon in Tytsjerk samen met mijn man en onze twee honden. In het dagelijks leven heb ik een kantoorbaan. Dit werk heeft niks met fotografie te maken. In mijn vrije uren is er gelukkig nog voldoende tijd over om mijn passie te volgen, namelijk fotograferen en trainen met honden. 

In 2009 ben ik begonnen met fotograferen met een digitale spiegelreflex camera. Door veel te oefenen en erover te spreken met collega (amateur)fotografen krijg ik steeds meer ervaring en worden mijn foto's steeds professioneler. Mijzelf verder blijven ontwikkelen is daarom een doel wat ik altijd voor ogen houd!

Ik fotografeer met de systeemcamera EOS RP van Canon en de digitale spiegelreflexcamera gebruik ik als reserve. Ik heb meerdere workshop in de hondenfotografie gevolgd bij MoNoaPhotography. Op dit moment volg ik de opleiding tot kynologisch instructeur bij de Martin Gaus Academie. Deze kennis kan ik ook gebruiken om honden en baasje nog beter begeleiden voor een nog mooier resultaat. Hondenfotografie is mijn specialisme. Ik ben dus geen all-round fotograaf. Naast honden fotografeer ik landschappen en doe ik macrofotografie. In al deze takken van fotografie kan ik mijn creativiteit en gevoel kwijt en dat is juist wat ik bij fotograferen heel belangrijk vind.

Wil je ook een mooie foto van je hond of honden? Neem contact met mij op via het contactformulier en ik reageer dan zo snel mogelijk.