Werkwijze

Dogshoots

Vooraf :
Bij het boeken van je fotoshoot , ontvang ik graag informatie over je hond en de wensen van de fotoshoot.
Ook krijg je van mij informatie waar je aan kan denken tijdens de fotoshoot.

Tijdens de shoot:
Bij de kennismaking met je hond kijk ik hoe de hond reageert en lopen we eerst even een stukje om de hond te laten wennen.
Gedurende de shoot werken we samen voor een zo'n mooi mogelijk resultaat!

Na de shoot:
Ik maak een selectie van de mooiste foto's en deze worden verkleind en voorzie ik van mijn logo. Deze verstuur ik binnen één week via wetransfer of whatsapp. Dit is inclusief één bewerkte foto welke ook voorzien is van mijn logo. En uit deze selectie kies jij de foto’s die je graag  bewerkt wil ontvangen.  

Zodra ik weet welke foto’s jij hebt gekozen, ga ik ze bewerken. Ik bewerk mijn foto’s in een stijl die bij mij en bij de hond en omgeving past.

Binnen 2 weken, nadat de foto's gekozen zijn, worden de foto’s verstuurd in hoge resolutie via wetransfer. Daarnaast krijg je dezelfde foto's ook in kleine resolutie met mijn logo welke geschikt zijn voor social media gebruik zonder kwaliteitsverlies.


Algemene voorwaarden:
Je gaat ermee akkoord dat ik foto’s bewerk van jouw hond die ik mooi vind en deze publiceer op social media. Dat kunnen foto’s zijn die jij niet uitkiest om te ontvangen, maar alle foto’s blijven eigendom van de fotograaf.